Petra van Bergeijk, Personal Trainer in Vlaardingen
Over Petra van Bergeijk, Personal Trainer in Vlaardingen

Over Petra van Bergeijk -
Personal Trainer in Vlaardingen

Wat doet een Personal Trainer?

De Personal Trainer (PT) geeft in een één op één situatie sportinstructies.
Deze benadering is uiterst persoonlijk, daarom wordt binnen de training optimaal rekening gehouden met de klant. De doelstellingen worden vooraf in kaart gebracht. Personal Trainer Petra van Bergeijk werkt om die reden altijd met een intake. Alle wensen en aandachtspunten worden in kaart gebracht.

SCHEMA

Vervolgens wordt een trainingsschema opgezet en tussentijds wordt de voortgang geëvalueerd. Waar nodig volgt een aanpassing van het programma.
Naast bewegingsadvies en instructie is er vaak ook een eet-advies. In sommige gevallen wordt met een gespecialiseerde diëtiste gewerkt.

Petra van Bergeijk CU

PETRA VAN BERGEIJK,

Personal Trainer in Vlaardingen

Petra stelt zich voor: “Mijn naam is Petra van Bergeijk, (Piershil, 1965) Ik woon en werk in Vlaardingen.
Sporten en bewegen is een passie van mij sinds ik als klein meisje op turnles ging. Al snel hielp ik anderen door ze te motiveren en lesgeven.
Na de middelbare school heb ik de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding succesvol doorlopen. Mijn opleidingen en trainingen zijn doorlopend geactualiseerd. In 2019 werd is gecertificeerd in orthomoluculaire voedingsleer.

SKISCHOOL EN MEER
Naast het werken op school als docent Lichamelijk Opvoeding heb ik altijd gewerkt bij verschillende sportverenigingen, zwembaden, een skischool, een skivereniging en sportscholen. In de tijd die overbleef deed ik zelf veel aan buitensporten.

PRIVELES EN GROEPEN
Ik combineer mijn personal trainingswerk met sportinstructeur bij Sport & Fitness Tino Hoogendijk en Touchfit. Tevens geef ik enkele enkele uren gymles op een middelbare school.
Ik geef groepslessen: 

Het individueel begeleiden en motiveren van mensen is ontzettend leuk om te doen. Om die reden ben ik in 2013 me vooral gaan richten op mijn eigen bedrijf. Dat deed ik pas nadat ik de opleiding tot Personal Trainer bij NASM heb volbracht. Sindsdien ben ik als jouw persoonlijke trainer onder de naam PiT – Petra’s individuele Trainingen."

 PiT PeperPiT-TiP: ervaar zélf hoe het is om persoonlijk getraind te worden en vraag vrijblijvend een kennismaking aan.